Også kalt kokosnøttolje fordi den presses av
kjøttet i kokosnøtten. Kopraolje er fast ved
romtemperatur. Kopraolje inneholder
mye mettet fett.
Bruksområde.
Den blir mye brukt i matvareindustrien til
produksjon av sjokolade, iskrem og margarin, men også som matolje
og i kosmetikkindustrien, særlig til såper.
Kommenter med hjelp av Facebook
Andre lignende matvarer! Tilfeldig valgt i samme kategori.
Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av matvaren. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.