Informasjon om Johannesbrødkjernemel

Denne siden skal oppdateres og integreres i matoppskrift.no. Dette blir gjort når jeg får tid.

Navn:
Johannesbrødkjernemel
Dato oppdatert
10.02.2012
E-nummer
E 410
Type stoff
Fortykningsmiddel og stabilisator
Beskrivelse
Kommer fra frukter fra johannesbrødtreet. Inneholder ikke gluten.
Brukes til:
Brus, div leskedrikker, puddinger, diverse pålegg osv
Rapporter om stoffet og problemer
Disse er naturlige tilsetningsstoffer som brukes som fortykningsmidler, stabilisatorer. Plantene kan minne om soyaplanten og personer med soyaallergi kan reagere på disse tilsetningsstoffene.
Kilde Matportalen








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!