Informasjon om Polyglyserolpolyrisinolat

Denne siden skal oppdateres og integreres i matoppskrift.no. Dette blir gjort når jeg får tid.

Navn:
Polyglyserolpolyrisinolat
Dato oppdatert
01.05.2007
E-nummer
E 476
Type stoff
Emulgator.
ADI (Akseptabelt maks daglig inntak)
7,5 mg/kg (Kilde: The Comission on Dietary Food Additive Intake in the European Union)
Stoffet kan ha animalsk opprinnelse
Stoffet kan være laget av produkter fra svin.
Beskrivelse
Lakserolje. Syntetisk produkt. Brukes ofte sammen med lecitin
Brukes til:
Lettprodukter,dressing, kakaobaserte sjokolader
Rapporter om stoffet og problemer
Kan være farlig, avførende








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!