Informasjon om Rød 2G

Denne siden skal oppdateres og integreres i matoppskrift.no. Dette blir gjort når jeg får tid.

Navn:
Rød 2G
Dato oppdatert
01.05.2007
E-nummer
E 128
Type stoff
Fargestoff
ADI (Akseptabelt maks daglig inntak)
0,1 mg/kg (Kilde: The Comission on Dietary Food Additive Intake in the European Union)
Beskrivelse
Rødt. Spesiellt for kjøtt.
Brukes til:
Brukes i kjøttprodukter, pølser men også i syltetøy og drikkevarer.
Rapporter om stoffet og problemer
Fare for allergiske reaksjoner.Kan reagere med hemoglobinet i blodet. Ikke gis til hyperaktive.








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!