Informasjon om Karamell (ammoniakk-sulfitt prosess)

Denne siden skal oppdateres og integreres i matoppskrift.no. Dette blir gjort når jeg får tid.

Navn:
Karamell (ammoniakk-sulfitt prosess)
Dato oppdatert
01.05.2007
E-nummer
E 150 d
Type stoff
Fargestoff
ADI (Akseptabelt maks daglig inntak)
200 mg/kg (Kilde: The Comission on Dietary Food Additive Intake in the European Union)
Beskrivelse
Brunt. Sukker varmet opp med ammoniakk og sulfitter
Brukes til:
Cola, leskedrikker og saft, brune sauser, puddinger, iskrem, godteri, pynt til mat og kaker, brennevin
Rapporter om stoffet og problemer
Kan være farlig. Hindrer opptak av Vit B6








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!