Informasjon om Melkesyre/L-Melkesyre

Denne siden skal oppdateres og integreres i matoppskrift.no. Dette blir gjort når jeg får tid.

Navn:
Melkesyre/L-Melkesyre
Dato oppdatert
01.05.2007
E-nummer
E 270
Type stoff
Konserveringsmiddel
Stoffet kan ha animalsk opprinnelse
Beskrivelse
Naturlig i kroppen og naturen. Lages ved gjæring av karbohydrater ved hjelp av melkesyre bakterier. I kroppen omdannes glykogen til melkesyre ved trening. Kan brukes til å sette en bitter smak på matvarer.
Brukes til:
Ost, margarin, dressinger og majones, brød, juice, leskedrikker, øl, hermetikk osv
Rapporter om stoffet og problemer
Ufarlig utblandet








Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!